Προφίλ

Η εταιρία μας Τρεις Ευχές κι Ακόμα Μία λειτουργεί στο Παγκράτι, από το 2010 προσφέροντας μοναδικές προτάσεις και δημιουργίες στο χώρο του γάμου και της βάπτισης.
Τώρα «επεκτείνεται» με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα e-shop, όπου μπορείτε να βρείτε μέσα από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, προσκλητήρια γάμου και βάπτισης, προσκλήσεις πάρτι, επαγγελματικές κάρτες, έτοιμες μπομπονιέρες γάμου, μπομπονιέρες βάπτισης, προϊόντα για να κατασκευάσετε μόνοι σας τις μπομπονιέρες, υλικά στολισμού.
Είδη και αξεσουάρ γάμου, στέφανα, δίσκους, λαμπάδες, βιβλία ευχών, κουφέτα, διακοσμητικά κολυμπήθρας, βαπτιστικά ρούχα και βαπτιστικά πακέτα.
Εποχιακά είδη: χειροποίητα χριστουγεννιάτικα γούρια, δώρα- ευχές για το σπίτι ή εταιρικό δώρο σε πολύ οικονομικές τιμές.

 

Λίγα λόγια για εμάς…
Η μακρόχρονη εμπειρία μας στον χώρο του γάμου και της βάπτισης και το πάθος μας για την διακόσμηση και την αισθητική εκφράζονται μέσα από την οργάνωση αυτών των εκδηλώσεων.
Κάθε γάμος και κάθε βάπτιση είναι ένα ξεχωριστό και μοναδικό γεγονός, το οποίο δημιουργούμε με βάση το δικό σας χαρακτήρα και γούστο.
Αφεθείτε στη φαντασία, τη γνώση και το μεράκι μας που με συνέπεια ολοκληρώνουν το μυστήριο των ονείρων σας πάντα στις καλύτερες δυνατές τιμές.
Η εταιρία μας παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα γάμου με όλα όσα χρειάζονται για να καλύψουν τις ανάγκες σας:
Προσκλητήρια, μπομπονιέρες, στέφανα, δίσκους, καράφες, βιβλία ευχών.
Αναλαμβάνουμε την διακόσμηση και τον ανθοστολισμό του γάμου σας με φρέσκιες και νέες προτάσεις για την νυφική ανθοδέσμη, τις νυφικές λαμπάδες, με φρέσκα λουλούδια εποχής ή λουλούδια εισαγωγής.
Για τον εξωτερικό στολισμό της εκκλησίας διαθέτουμε πλούσιο εξοπλισμό από φανάρια, γυάλες, στήλες, vintage έπιπλα, ξύλινα και μεταλλικά αξεσουάρ - ντεκόρ όπου με την ρομαντική πινελιά και υψηλή αισθητική μας θα κάνουμε το γάμο σας μοναδικό και αξέχαστο.
Και στο χώρο της βάπτισης με πολύ μεράκι δημιουργούμε μοναδικά  βαπτιστικά πακέτα για το νονό και τους γονείς.
Προσκλητήρια βάπτισης, χειροποίητες μπομπονιέρες, βιβλία ευχών.
Βαπτιστικά ρούχα και πακέτα με: Μοναδικές λαμπάδες, χειροποίητα ζωγραφιστά κουτιά, λαδόπανα, λαδοσέτ, μαρτυρικά και παπουτσάκια.
Για τους Στολισμούς των βαπτίσεων εκτός από τις πρωτότυπες και ευφάνταστες προτάσεις μας για τον εξωτερικό στολισμό της εκκλησίας, η εταιρία μας παρέχει και Candy bar, Lemonade bar, αλμυρό και γλυκό μπουφέ, διακόσμηση για το τραπέζι ευχών.
Στο μαγευτικό κόσμο του παραμυθιού έχουμε Τρεις Ευχές…Εμείς σας δίνουμε Ακόμα Μία, και σας προσκαλούμε για να την υλοποιήσουμε μαζί, να κάνουμε το μυστήριο των ονείρων σας πραγματικότητα…